ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 10:47

Κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να αλλάξετε χώρα διαμονής και να επιλέξετε την Κύπρο, είτε γιατί έχετε βρει μια νέα δουλειά είτε γιατί βλέπετε καλύτερο το μέλλον σας στο νησί της Αφροδίτης. Στη μεγάλη αυτή αλλαγή της ζωής σας περιλαμβάνεται και η διαδικασία της μετακόμισης. Η ναυτιλιακή εταιρεία Fast Cargo αναλαμβάνει τη μετακόμιση οικοσκευών από Ελλάδα για Κύπρο και το αντίστροφο, διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα και το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό. Μια μετακόμιση περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την απλή μεταφορά βαλιτσών ή επίπλων, ειδικότερα αν η νέα κατοικία βρίσκεται σε μια ξένη χώρα.

Οι αποθήκες που διαθέτουμε είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε η αποθήκευση των οικοσκευών και εμπορευμάτων να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Οι χώροι είναι ασφαλισμένοι και φυλασσόμενοι σε 24ωρη βάση. Οι εγκαταστάσεις είναι τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την προστασία των οικοσκευών και εμπορευμάτων από τα καιρικά φαινόμενα.

Tips για τη μετακόμιση Ελλάδα – Κύπρο ή Κύπρο - Ελλάδα

1. Προσωπικά Εγγραφα: Για τους ενήλικες αρκεί η ταυτότητα, σε ισχύ το δίπλωμα οδήγησης και για τα παιδιά διαβατήριο. Ότι άλλο έγγραφο έχετε από τη γέννησή σας μέχρι και το γάμο σας ή για τα παιδιά από τη γέννηση τους μέχρι και την εγγραφή του σχολείου θα σας ζητηθούν για την έκδοση yellow slip.

Αφού μαζέψαμε τα έγγραφα... πάμε να μαζέψουμε και το σπίτι...

2. Κούτες: υπάρχουν άπειρες στην ανακύκλωση των πολυκαταστημάτων και supermarkets. Πάρτε διπλάσια ποσότητα από αυτή που υπολογίζετε ότι θα χρειαστείτε.

3. Ναϋλον bubble, εφημερίδες, ταινίες: Θα χρειαστεί να συσκευάσετε τα εύθραστα αντικείμενα, τα κουζινικά αλλά και ότι άλλο ευαίσθητο υπάρχει όπως το στρώμα του κρεβατιού, το ψυγείο, το πλυντήριο κλπ. Ταινίες θα χρειαστούν αρκετές διότι δεν θα είναι όλες οι κούτες καλές και θα χρειαστεί επιπλέον δέσιμο, ειδικά στις βαριές κούτες όπως τα βιβλία. Οι εφημερίδες είναι χρήσιμες για τα κουζινικά.

4. Πρώτη Βαλίτσα: ξεκινήστε με το να κάνετε μία βαλίτσα με τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας με πρόβλεψη 5 ημερών. Αυτή τη βαλίτσα θα την πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο.

5. Οργανωτής: της όλης διαδικασίας πρέπει να είναι ΕΝΑΣ!!! Όλοι οι άλλοι ακολουθούν.

6. Ωρα: η ιδανική ώρα για την εκκίνηση της μετακόμισης είναι 06:00 – 07:00.

7. Κάθε δωμάτιο ξεχωριστά: πακετάρουμε με τη σειρά τα δωμάτια δίνοντας προτεραιότητα στις ντουλάπες. Πρώτα οι ντουλάπες και τα συρτάρια και μετά τα ελεύθερα αντικείμενα. Έτσι έχουμε μία σειρά και δεν πελαγώνουμε.

8. Μαρκαδόρος: ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία. Σε κάθε κούτα αναγράφουμε τι περιέχει και από πιο δωμάτιο την πήραμε... Στο τέλος, σε κάθε κουτί που μπαίνει στο φορτηγό γράφουμε τον αύξων αριθμό. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων μας.

9. Ξεκαθάρισμα: ότι δεν είναι λειτουργικό ή είναι χαλασμένο παντελώς τα πετάμε εκείνη τη στιγμή. Τα υπόπλοιπα είναι πιο εύκολο να ξεκαθαριστούν στη νέα κατοικία.

10. Θετική ψυχολογία: να έχετε υπόψη σας ότι η νέα χώρα που θα ζήσετε μπορεί να κρύβει για εσάς περισσότερες ευκαιρίες και πιο ωραίες εμπειρίες από αυτές που φαντάζεστε. Οπότε η νοσταλγία του παρελθόντως καλά είναι να εκμηδενιστεί σαν συναίσθημα. Ξεκινάμε για ένα καλύτερο αύριο!!! Φύγαμε!!!

Ωραία ...Έφυγε το φορτηγό, μπήκαν τα πράγματα σε container, μπήκαν στο πλοίο, έφτασαν στη νέα κατοικία...

11. Πανικός: όταν βλέπετε ένα γεμάτο φορτηγό με πράγματα που όλα θα περάσουν από τα χεράκια σας. Ο μαρκαδόρος όμως έκανε τη δουλειά του. Από το φορτηγό απ ευθείας κάθε κούτα ή αντικείμενο πάει στο δωμάτιο που πρέπει.

12. Τακτοποίηση: κατά ένα δωμάτιο κάθε φορά. Προσπαθήστε να τακτοποιήτε ένα δωμάτιο και μετά το επόμενο... κερδίζετε πολύ χρόνο!!!

+30 2315 527888

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Email: sales@fastcargo.gr

 

ΖΗΤΗΣΗ ΝΑΥΛΟΥ

 

Θεσσαλονίκη
 Μενελάου 10, Θεσσαλονίκη, 57009
 +30 2315 527888 | +30 6944 410358
 +30 2315 528222
sales@fastcargo.gr


Αθήνα
 Ορφέως 162, Βοτανικός, 118 55
 +30 215 5258900 | +30 6944 410358
sales@fastcargo.gr